TALERZE GŁĘBOKIE

TALERZE GŁĘBOKIE Jest 53 produktów.

NA STRONĘ
WYŚWIETLONE 1 - 24 Z 53 PRODUKTÓW

Produkt został dodany
do ulubionych.

Zobacz

Produkt został usunięty
z ulubionych.

Zobacz
WYŚWIETLONE 1 - 24 Z 53 PRODUKTÓW

TALERZ GŁĘBOKI ZNANY RÓWNIEŻ JAKO TALERZ DO ZUPY, JEST JEDNYM Z PODSTAWOWYCH ELEMENTÓW ZASTAWY STOŁOWEJ. MA CHARAKTERYSTYCZNIE PODWYŻSZONE BRZEGI I WIĘKSZĄ GŁĘBOKOŚĆ W PORÓWNANIU DO TALERZA PŁASKIEGO, CO POZWALA NA WYGODNE SERWOWANIE POTRAW PŁYNNYCH, TAKICH JAK ZUPY, GULASZE, KREMY CZY MAKARONY Z SOSEM. TALERZE GŁĘBOKIE TO NIEZASTĄPIONY ELEMENT KAŻDEJ KUCHNI, A ICH RÓŻNORODNOŚĆ POZWALA DOPASOWAĆ JE DO RÓŻNYCH STYLÓW PODAWANIA POTRAW I OKAZJI.

RODZAJE TALERZY GŁĘBOKICH:

TRADYCYJNE TALERZE DO ZUPY: KLASYCZNE OKRĄGŁE TALERZE Z WYRAŹNYM WGŁĘBIENIEM W ŚRODKU.

TALERZE NA PASTĘ: ZWYKLE SĄ NIECO PŁYTSZE NIŻ TALERZE DO ZUPY, ALE GŁĘBSZE OD TALERZY PŁASKICH IDEALNE DO SERWOWANIA MAKARONÓW.

TALERZE MISECZKOWE: TALERZE, KTÓRE MAJĄ WIĘKSZĄ GŁĘBOKOŚĆ I BARDZIEJ PRZYPOMINAJĄ MISKI, UŻYWANE DO SERWOWANIA GĘSTSZYCH POTRAW, TAKICH JAK GULASZE CZY CURRY.