SKŁAD:
NACZYNIE DO GOTOWANIA NA PARZE 22 CM - 1 SZT.
GARNEK Z POKRYWĄ 18 CM 2,6 L - 1 SZT.
GARNEK Z POKRYWĄ 20 CM 3,6 L - 1 SZT.
GARNEK Z POKRYWĄ 22 CM 4,7 L - 1 SZT.
GARNEK Z POKRYWĄ 24 CM 7 L - 1 SZT.
RONDEL Z POKRYWĄ 16 CM 1,9 L - 1 SZT.
OPIS:
GARNKI FUSION ZOSTAŁY WYKONANE Z NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI STALI NIERDZEWNEJ O SYMBOLU SS 304, KTÓRA PRZEZNACZONA JEST PRZEDE WSZYSTKIM DO PRODUKCJI NAJLEPSZYCH NACZYŃ KUCHENNYCH DOSTĘPNYCH NA RYNKU. PODCZAS TWORZENIA KAŻDEGO ELEMENTU NASZEGO ZESTAWU, KIEROWALIŚMY SIĘ FUNKCJONALNOŚCIĄ PRODUKTU, A PRZEDE WSZYSTKIM DBAŁOŚCIĄ O ZDROWIE KLIENTÓW. ZASTOSOWANE W GARNKACH GRUBE, TRÓJWARSTWOWE DNO Z ALUMINIOWYM DYSKIEM RÓWNOMIERNIE ROZPROWADZA I AKUMULUJE CIEPŁO. GARNKI MOŻNA UŻYWAĆ NA WSZYSTKICH RODZAJACH KUCHENEK, W TYM NA PŁYTACH INDUKCYJNYCH. KAŻDY GARNEK POSIADA ODPOWIEDNIO DOPASOWANE I WYPROFILOWANE SZKLANE POKRYWY ORAZ DUŻE I WYGODNE UCHWYTY. NIEZWYKŁĄ FUNKCJONALNOŚĆ UDAŁO NAM SIĘ POŁĄCZYĆ Z NOWOCZESNYM WZORNICTWEM. DZIĘKI TEMU GARNKI FUSION SĄ NIE TYLKO DOSKONAŁYM PARTNEREM W CODZIENNYM GOTOWANIU, ALE TAKŻE STANOWIĄ PRZYJEMNY EFEKT WIZUALNY.
- STAL SS 304 – JEJ NIEZWYKLE GŁADKA POWIERZCHNIA POZWALA NA SZYBKIE I NIEZWYKLE ŁATWE POZBYCIE SIĘ EWENTUALNYCH ZANIECZYSZCZEŃ PODCZAS UŻYTKOWANIA
- UCHWYTY GARNKÓW – WYKONANE Z BARDZO WYSOKIEJ JAKOŚCI MATERIAŁU – PODCZAS GOTOWANIA SĄ CIEPŁE, ALE NIE GORĄCE, MOŻNA WIĘC BEZPIECZNIE PRZENOSIĆ GARNEK BEZ RYZYKA OPARZENIA
- ŚCIANKI GARNKÓW – ZE SPECJALNIE WZMOCNIONYM BRZEGIEM; POSIADAJĄ GRUBOŚĆ 0,6 MM, DZIĘKI CZEMU DŁUŻEJ UTRZYMUJĄ CIEPŁO
- DNO GARNKÓW – ZBUDOWANE Z TRZECH ELEMENTÓW: NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI STALI NIERDZEWNEJ SS 304, DYSKU ALUMINIOWEGO, KTÓRY IDEALNIE ROZPROWADZA CIEPŁO PO CAŁYM DNIE GARNKA ORAZ ZE STALI TYPU SS 420 O DOSKONAŁYM PRZEWODZENIU MAGNETYCZNYM, ZAPEWNIAJĄCYM WYSOKĄ ENERGOOSZCZĘDNOŚĆ I IDEALNĄ WSPÓŁPRACĘ ZE WSZYSTKIMI TYPAMI KUCHENEK, W TYM Z KUCHENKAMI INDUKCYJNYMI
- POKRYWY GARNKÓW – WYKONANE ZE SZKŁA HARTOWANEGO, POSIADAJĄ OTWORY ODPOWIETRZAJĄCE
- BRZEG POKRYWY ORAZ ŚRUBY MOCUJĄCE UCHWYTY – WYKONANE ZE STALI NIERDZEWNEJ SS304, KTÓRA JEST BARDZO ODPORNA NA KOROZJĘ
- WEWNĘTRZNA CZĘŚĆ GARNKÓW – ZASTOSOWANA PODZIAŁKA LITRAŻOWA UŁATWIAJĄCA ODMIERZANIE PŁYNU
GARNKI FUSION – DLACZEGO WARTO GOTOWAĆ NA PARZE?
- GOTOWANIE – NA PARZE PRZYGOTOWAĆ MOŻNA NIEMAL WSZYSTKO – WARZYWA, MIĘSO, RYBY I OWOCE MORZA, PO MAKARONY, RYŻ I KASZĘ
- WARTOŚCI ODŻYWCZE – OGRANICZENIE DO MINIMUM STRATY CENNYCH WITAMIN I MIKROELEMENTÓW, PRZEZ CO DUŻO ŁATWIEJ ZREALIZOWAĆ ZAPOTRZEBOWANIE DZIENNE ORGANIZMU NA DANE SKŁADNIKI
- SMAK – W ODRÓŻNIENIU OD TRADYCYJNEGO GOTOWANIA W WODZIE, GOTOWANIE NA PARZE ZATRZYMUJE PEŁNIĘ SMAKU I AROMATU POTRAWY
- ESTETYKA POTRAW – POTRAWA POZA TYM, ŻE NIE TRACI WARTOŚCI ODŻYWCZYCH, ZACHOWUJE TAKŻE WALORY ESTETYCZNE, DZIĘKI CZEMU STAJE SIĘ BARDZIEJ APETYCZNA. MOŻEMY ZAPOMNIEĆ O ROZGOTOWANYM, NIEESTETYCZNIE WYGLĄDAJĄCYM POSIŁKU NA TALERZU
- NISKOKALORYCZNOŚĆ – DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW W GARNKU DO GOTOWANIA NA PARZE NIE POTRZEBUJEMY ŻADNYCH DODATKÓW W POSTACI OLEJU, MASŁA CZY SMALCU – IDEALNE NARZĘDZIE DLA OSÓB DBAJĄCYCH O ZDROWĄ SYLWETKĘ
- PROSTOTA PRZYGOTOWANIA – PO UMIESZCZENIU SKŁADNIKÓW W GARNKU, DANIE PRZYGOTOWUJE SIĘ SAMO, BEZ POTRZEBY JEGO DOGLĄDANIA, MIESZANIA ITP.