MARKA:
BROWIN
EAN:
5904816913019
LICZBA ELEMENTÓW:
1
MATERIAŁ:
TWORZYWO SZTUCZNE
KOLOR:
RÓŻNOKOLOROWY
GWARANCJA:
2 LATA
ATRYBUTY:
WYGODA UŻYTKOWANIA
TERMOMETR - 1 SZT.
CHCESZ ABY GOTOWANIE STAŁO SIĘ JESZCZE PROSTSZE? WYPOSAŻ SWOJĄ KUCHNIĘ W TERMOMETR KULINARNY DO PIECZENIA, WĘDZENIA I GOTOWANIA MIĘS. JEGO SOLIDNE WYKONANIE ZE STALI NIERDZEWNEJ ORAZ PLASTIKOWA OSŁONKA CHRONIĄCA GO PRZED ZABRUDZENIAMI I USZKODZENIEM POZWOLI CI CIESZYĆ SIĘ JEGO FUNKCJONALNOŚCIĄ PRZEZ DŁUGI CZAS!
INTUICYJNA GRAFICZNA SKALA UMIESZCZONA NA TERMOMETRZE POZWALA CI NIE TYLKO NA WYKONANIE POMIARU OD 0 DO 120 STOPNI, ALE RÓWNIEŻ NA OKREŚLENIE IDEALNEJ TEMPERATURY DO PIECZENIA MIĘS, W ZALEŻNOŚCI OD ICH RODZAJU. RYSUNKI ZWIERZĄT UMIESZCZONE NA SKALI PODPOWIEDZĄ CI W JAKICH TEMPERATURACH NAJLEPIEJ PRZYGOTOWYWAĆ DRÓB, WIEPRZOWINĘ, CIELĘCINĘ, JAGNIĘCINĘ ORAZ WOŁOWINĘ.
ABY DOKONAĆ PRAWIDŁOWEGO POMIARU TEMPERATURY WYSTARCZY, ŻE WBIJESZ SZPIKULEC – SONDĘ W PRZYGOTOWYWANE MIĘSO. CZUJKA TERMICZNA ZNAJDUJE SIĘ MIĘDZY 0,5 CM, A 1 CM OD POCZĄTKU SZPIKULCA, DLATEGO WARTO ZADBAĆ O TO, BY TERMOMETR ZOSTAŁ ODPOWIEDNIO WBITY W PRZYGOTOWYWANĄ POTRAWĘ.
WYPOSAŻ SWOJĄ KUCHNIĘ W TERMOMETR KULINARNY DO PIECZENIA, WĘDZENIA ORAZ GOTOWANIA MIĘS I TWÓRZ POTRAWY, JAK NAJLEPSI!
WYMIARY SZPIKULCA/SONDY:
Ø 0,4 CM
DŁUGOŚĆ 12,5 CM.
Przewoźnik | Informacje | Cena |
---|---|---|
Odbiór osobisty w sklepie GREEN | Odbiór w 2h od złożenia zamówienia | Darmowa dostawa! |